Diari Més

De l'extravagant forjeremy al 'Papamòbil': Salou epicentre Smart

Més de 1.200 vehicles de la gamma omplen el passeig Jaume I fins el dissabte a la nit

Al fons, el peculiar model Smart 'forjeremy'.

De l'extravagant forjeremy al 'Papamòbil': Salou epicentre SmartCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Smart forjeremy és un vehicle tant original com difícil de veure. Jeremy Scott, dissenyador de moda d’estrelles com Lady Gaga, Madonna, Kanye West o Bjökj, va dissenyar el seu primer vehicle l’any 2013. Va posar ales de Pegàs a un petit Smart i va crear un prototip que va acabar amb una edició limitada.

Aquesta extravagant joia, el forjeremy, és un dels 1.200 vehicles de la gamma Smart de la marca Mercedes que ja omplen la totalitat del passeig Jaume I de Salou i que es podran veure fins la nit de dissabte. Entre les rareses que han aparcat a la capital de la Costa Daurada hi ha un singular Smart Papamòbil i vehicles llurs propietaris han personalitzat amb els colors i accessoris ben diversos. Com a mostra, només cal obrir les portes i mirar l’interior d’un dels Smarts amb matrícula suïssa que té la carrosseria pintada com la pell de vaca.

Salou s’ha convertit així en l’epicentre de més de 3.000 amants de l’Smart (smart lovers) on es mostren cotxes provinents de l’estat espanyol i de la resta del món, com ara dels Estats Units. De tots els colors i tipus, es mostren vehicles provinents de 44 països diferents en una gran exposició a l’aire lliure.

Dissabte els petits cotxes realitzaran una desfilada que començarà a la una del migdia i que recorrerà les costes catalanes. Es tracta d’una gran caravana Smart que es du a terme de forma consecutiva des de fa 17 anys.

La concentració d’smart lovers ha vingut acompanyada de la instal·lació d’un gran escenari en primera línia de platja on es duen a terme diverses actuacions, com ara els concerts de música electrònica de demà amb Alexander Som a les 19.45h, Luka Caro a les 21 h. , i les bessones Nervo a les 22.30 h., tots ells gratuïts. Aquest divendres també s’han preparat actes de caràcter més popular. El tret de sortida oficial serà divendres a l’escenari de la platja a les 20.45 h.

tracking