Diari Més

Constantí dedica un acte de reconeixement a l'èxit de les esportistes del municipi

En la recepció es va reconèixer el treball de la patinadora Andrea Corral i dels equips infantil i júnior del Club Gimnàstica Estètica Constantí

Les esportistes van rebre un diploma commemoratiu i un obsequi de part de l'Ajuntament.

Constantí dedica un acte de reconeixement a l'èxit de les esportistes del municipiAjuntament de Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Constantí ha volgut reconèixer els èxits assolits la temporada 2016-2017 per diverses representants de les entitats esportives del municipi en un acte celebrat a la Sala de plens ahir dijous. L'acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i el regidor d'Esports, Fede Díaz, que van voler animar les joves esportistes a seguir en aquesta línia de treball i d’èxits.

Una de les reconegudes en aquesta recepció va ser la patinadora Andrea Corral, del Club Patí Constantí, que ha aconseguit la classificació per a la Fase final del Campionat d'Espanya en categoria cadet. La fase dinal tindrà lloc a finals de juny a Girona i Corral intentarà millorar el resultat obtingut el darrer any en categoria infantil, quan va quedar en 15a posició.

També van rebre un reconeixement els equips infantil i júnior del Club Gimnàstica Estètica Constantí, els quals van aconseguir el subcampionat en la Fase autonòmica celebrada a Barcelona el passat 27 de maig. El Club Gimnàstica Estètica Constantí, també ha rebut el premi que atorga el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, com a entitat guanyadora en el semàfor de valors del curs 2016-17, per l’esportivitat i qualitat humanes demostrades durant la temporada.

Totes les esportistes van rebre un diploma commemoratiu i un obsequi de part de l’Ajuntament de Constantí. Properament també està previst oferir un reconeixement a l’arquera Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí, campiona de Catalunya i Espanya de Tir amb Arc.

tracking