Diari Més

Societat

La Nova Amistat celebrarà divendres l'acte central del seu 150è aniversari

Ha programat la conferència ‘El nou ordre cultural de les societats en la segona meitat del segle XIX’, a la qual ha convidat a assistir a quinze entitats

S'ha preparat un extens calendari d'activitats que s'enceta aquest proper dissabte, 18 de març.

La Societat ''La nova amistat' celebra els seus 150 anys d'històriaLa Societat 'Nova Amistat' de la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Societat La Nova Amistat celebrarà, el proper divendres 16 de juny a les 20h al Castell de Mas Ricart, l’acte central del seu 150è aniversari. En l’acte s’ha programat la conferència El nou ordre cultural de les societats en la segona meitat del segle XIX, que pronunciarà el filòleg i gestor cultural Jordi Bertran. A continuació es projectarà el vídeo del centenari, obra del soci Joan Roig Coll.

L’entitat de la Canonja ha convidat a assistir a l’acte una quinzena d’entitats del territori. Entre d’altres, han confirmat la seva assistència els presidents del Centre de Lectura de Reus, el Centre d’Amics de Reus, la Germandat de Santa Llúcia de Reus, l’Ateneu de Tarragona, el Casino de Constantí, l’Ateneu Pi i Margall de Vila-seca.

La conferència d’aquest divendres serà el tercer acte commemoratiu dels 150 anys de La Nova Amistat. L’entitat té previst realitzar una exposició d’imatges antigues vinculades al seu recorregut històric de cara al setembre, a més de la presentació del llibre que recull totes les èpoques de l’entitat i la seva actualitat cap al novembre.

tracking