Diari Més

La il·lustració d'una alumna de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació llueix a les escales del metro de Barcelona

Ana Gómez Carracedo veurà la seva proposta artística Nature a les escales de l’estació de Santa Coloma de la L1

Ana Gómez Carracedo

La il·lustració d'una alumna de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació llueix a les escales del metro de BarcelonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les escales de metro de Barcelona s’han vestit de Natura amb el treball d’il·lustració d’Ana Gómez Carracedo, alumna de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació. La seva proposta artística Nature ha estat seleccionada per la iniciativa d’intervenció artística a espais urbans de la ciutat Swab Stairs, en el marc de la fira d’art contemporani Swab Barcelona. La proposta dóna l’oportunitat a estudiants d’escoles d’art i disseny de tot el món de crear una obra per ser exhibida a les principals escales d’accés al metro de Barcelona.

L'exhibició consisteix en reproduccions en vinil de les obres triades dels guanyadors procedents de les 12 escoles seleccionades, en aquesta ocasió, 10 de Catalunya i 2 universitats internacionals. Entre aquestes obres seleccionades hi ha la de l'alumna de l'EADT Ana Gómez, que cursa segon d'Il·lustració. El seu treball es veurà a les escales de l'estació de metro Santa Coloma, de la L1. Ella mateixa s'hi refereix com «un treball en què es veu com la natura, la tecnologia i els ciutadans comparteixen la mateixa finalitat, el creixement, i que si ho fan amb harmonia no hi ha obstacles que els aturi»".

A la proposta artística hi participen, a més de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, altres centres d'educació artística de prestigi de tot Catalunya com: Escola Massana, ESDi, ELISAVA, IED, ESDAP Olot, Escola Llotja, EASD Pau Gargallo, EASD Serra i Abella, EASD Vic; i les internacionals: Paris College of Art (Paris, França) i Royal Academy of Fine Arts Antwerp (Anvers, Bèlgica).

tracking