Diari Més

Societat

Primer curs d'instructor de sirena a Tarragona

Sirenas Mediterranean Academy ha impartit el curs a Torredembarra i han rebut el certificat final quatre alumnes

Imatge dels participants al curs amb la director de l'acadèmia.

Primer curs d'instructor de sirena a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'acadèmia de sirenes de Tarragona ha realitzat el primer curs d'Instructor de Sirenes i Tritons, destinat a persones a qui els agrada el món marí, nedar i també que busquen una manera d'autoocupar-se en una activitat «diferencial i passional», segons apunten des de l'acadèmia.

El curs, d'una durada de 35 hores repartit en 4 dies, es va celebrar a les instal·lacions del Port de Torredembarra, amb la col·laboració del club de busseigOdysea. En el curs també ha col·laborat Quim Abadia d'Artquatic, instructor d'instructors deSSI(Escola de Busseig Internacional).

En aquest primer curs d'instructors, hi han participat 4 estudiants: una argentina, un francès, unatinerfenyai una tarragonina. La tarragonina, Cristina, és estudiant de Biologia i a partir d'aquesta setmana s'ha incorporat a l'equip deSirenasMediterraneanAcademya Tarragona. La participant canària està treballant per obrir una sucursal de l'acadèmia a les Illes Afortunades. Per la seva banda, Irene, l'argentina de 43 anys, té la intenció d'obrir una escola de sirenes a Miami.

Els nous instructors han hagut de superar diversos exàmens teòrics i pràctics. Finalment han rebut un certificat com a primers instructors de sirenes i tritons, i un vestit oficial de Sirena i Tríton. Aquests vestits són un disseny propi i patentat per l'acadèmia tarragonina.

tracking