Diari Més

Detingut per robar un rellotge i diners de l'interior d'un vehicle i agredir al seu propietari

El presumpte autor dels fets i la víctima van iniciar una discussió que va durar hores

Imatge d'arxiu de la Policia Local de Torredembarra.

Detenen un veí de Tarragona a Torredembarra per una ordre de recercaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Torredembarra ha detingut un noi de 21 anys i veí de Roda de Berà com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’un vehicle i un delicte de lesions. L’home presumptament va robar diners i un rellotge de l’interior d’un turisme i posteriorment va mantenir una discussió amb el seu propietari, a qui va agredir.

Els fets es remunten a la mitjanit del 12 de juny, quan la Policia Local va rebre una trucada per una possible alteració de l’ordre a la via pública al carrer de Pere Badia. En arribar al lloc dels fets, els testimonis van dir que les dues persones implicades, que s’estaven discutint, ja havien marxat. Els agents van localitzar els dos individus dues hores més tard al carrer del Casalot, on continuaven discutint, i se’ls va denunciar administrativament per alteració de l’ordre.

Posteriorment els agents van rebre una trucada del Centre d’Assistència Primària del municipi per una baralla entre dues persones, que resultaven ser les mateixes que en els casos anteriors. La Policia Local es va traslladar al lloc dels fets i va comprovar com un dels nois presentava lesions.

L’home ferit va explicar als agents que la discussió s’havia iniciat hores abans després que l’altre individu li robés diners i un rellotge del seu vehicle. Es donava el cas que el detingut portava a sobre aquestes pertinences. El presumpte autor dels fets va quedar detingut per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle i delicte de lesions i ha passat a disposició judicial aquest dimarts.

tracking