Diari Més

Municipal

La zona dels Emprius de Salou tampoc acollirà el festival 'elrow'

El consistori desestima la ubicació, escollida com a primera alternativa després d'haver-se descartat la Pedrera de Cap Salou

La zona on està previst el festival és espai portuari i l'accés es fa des de la Pineda.

Vila-seca rebutja frontalment el festival Elrow que organitza SalouGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d'haver-se descartat la zona de la Pedrera del Cap Salou com l’espai que havia d’acollir, previsiblement, el festival de música electrònica 'elrow', que tindrà lloc el 15 de juliol, l’equip de Govern de l’Ajuntament de Salou també ha desestimat la ubicació alternativa que s'havia estudiat, la zona dels Emprius.

Els Emprius, segons informa el consistori a través d'un comunicat, «no és viable ni adient per acollir aquest festival, un cop valorats diversos aspectes i característiques d’aquesta zona».

L'Autoritat Portuària, propietària de l'espai de la Pedrera, no ha permès a l'empresa organitzadora ocupar l'espai. Aquest, segons explica l'Ajuntament de Salou, era considerat «el lloc més idoni i adequat, triat per la pròpia empresa, per celebrar aquest festival, per les seves condicions i característiques», ja que és a una zona amb pocs veïns, i al costat del mar. Vila-seca, per la seva banda, també havia rebutjat aquesta opció, ja que l'accés a la zona és des de la Pineda.

tracking