Diari Més

La Policia Nacional inspecciona dos pous del Morell a la recerca d'Aurora Mancebo

La noia, de Tarragona, va desaparèixer el febrer de l’any 2004

Un dels pous inspeccionats es troba en una finca del carrer Molí, propietat de l'àvia del sospitós.

La Policia Nacional inspecciona dos pous del Morell a la recerca d'Aurora ManceboGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional, amb l’ajuda dels Bombers, va inspeccionar ahir dimecres al matí dos pous del Morell a la recerca d’Aurora Mancebo, la tarragonina que va desaparèixer el mes de febrer del 2004, segons informa Diari de Tarragona.

Un dels pous que van ser inspeccionats es troba en un habitatge del centre de la localitat, mentre que l’altre està situat al mig d’una finca propera a l’autovia A-27. Aquests pous estarien relacionats amb el sospitós d’haver causat l’homicidi, el veí del Morell E.M.G, que figura com a investigat en la causa.

La policia, acompanyada dels Bombers, va inspeccionar prop de les 10 del matí un pou d’un habitatge situat al carrer Molí de la localitat. La propietària de la casa, que ja va ser registrada anteriorment, és l’àvia del sospitós. Segons el Diari de Tarragona, el pou es va mirar amb una llanterna i es va veure que tenia entre 15 i 20 metres de profunditat i prop de 2 metres d’aigua, però no es va registrar. Prop de les 11 del matí es va inspeccionar un segon pou, situat prop de l’A-27, tasca que va durar fins gairebé les 3 de la tarda. La recerca no va donar resultat.

tracking