Diari Més

Veïnal

Un veí de Coma-ruga denuncia mal estat a carrers adjacents al passeig

Es queixa de la poca inversió a zones de la urbanització Masia Blanca, «on mai s’han canviat rajoles»

Un dels carrers de la zona de la urbanització Masia Blanca, amb la vorera malmesa.

Un veí de Coma-ruga denuncia mal estat a carrers adjacents al passeigCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Entre el final del passeig Marítim de Coma-ruga (el Vendrell) i la platja del Francàs, hi ha una zona «oblidada», segons afirma J.D., un veí de la urbanització Masia Blanca. «Fa, al menys, més de 20 anys que no s’arreglen les voreres i, de fet, en més d’una ocasió hi ha hagut accidents perquè aquestes són molt estretes i això fa que la gent circuli per l’asfalt», afegeix.

L’afectat viu a Damià Campeny, carrer ubicat a menys de 50 metres del mar i que s’uneix a l’avinguda Masia Blanca. Segons explica J.D., fa més de 25 anys es va fer el el passeig Marítim amb fons europeus. «Van urbanitzar el passeig i un grup de xalets, però tota una zona va quedar totalment abandonada, on el consistori mai s’ha gastat un duro. Hi ha rajoles que no s’han canviat mai i es troben en un estat lamentable. En el cas de l’asfalt, tan sols es posen pedaços», explica J.D., que també es lamenta que els treballs que s’estaven fent recentment en unes canonades estan aturats des de fa 15 dies.

El veí assegura que en més d’una ocasió ha donat a conèixer la problemàtica a la Guàrdia Urbana, però la resposta és sempre la mateixa: «Ja ho farem arribar a l’Ajuntament». «Però passen els anys i tot segueix igual, sembla que no hi ha cap mena de criteri urbanístic», es lamenta.

Entre totes les problemàtiques que dia rere dia viu J.D., la més paradoxal és el fet que casa seva no disposi de línia telefònica. «Quan vaig construir la casa, a principis dels anys 90, ja em vaig trobar amb l’impediment de fer arribar el telèfon», assenyala.

Segons J.D., a tan sols 20 metres passa la línia, «però no la puc fer arribar fins a casa perquè la zona no està urbanitzada, tal com em va assenyalar Telefònica». L’Ajuntament va dir que ho urbanitzaria, «però han passat anys, i encara és hora que arribi la telefonia. Abans no hi havia mòbils, així que, en aquest sentit, estava incomunicat», afegeix.

Des de fa 15 dies, els treballs a unes canonades estan aturats.

Un veí de Coma-ruga denuncia mal estat a carrers adjacents al passeigCedida

tracking