Diari Més

Animals

Neix la primera parella de daines del Parc Samà de Cambrils

Els bessons, que han nascut d'una família de daines cedides per un parc d'Osca, són els primers animals que es quedaran al Parc Samà

Els noms de les cries els decidirà una votació popular entre els visitants del parc.

Neix la primera parella de daines del Parc Samà de CambrilsParc Samà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues cries de daina,una espècie de cérvol nativa de l'àrea mediterrània, han estat les primeres en néixer al Parc Samà, que va reobrir les seves portes el passat 31 de març. La parella són els primers animals que es quedaran al parc, i serà batejada amb els noms que votin els visitants en adquirir l'entrada Samalina fins el proper 15 de juny. Aquesta elecció es durà a terme a través d'una votació a la pàgina de Facebook del parc.

Les cries han nascut d'una família de daines cedides al Parc Samà pel parc de fauna dels pirineus de Lacuniacha, a Osca. La parella nascuda al parc de Cambrils s'hi quedarà, de manera que ja són part de la futura família de daines que hi viuran.

A més de les daines, el parc també compta amb el recinte d'aus centreamericanes més gran de la Costa Daurada. En aquest hi ha més de sis espècies i mig centenar de psitàcids. Les aus també es troben en moment de cria.El Parc Samà també compta amb faisans, paons, tortugues i anàtids, els últims portats del parc Senda Viva de Navarra.

En reobrir portes el 31 de març, el Parc Samà de Cambrils, gestionat per l'empresa Expertus Turismo y Ocio, ha apostat per la fauna, amb la intenció de recuperar la passió pels animals del promotor del parc, Salvador Samà i Torrents, que va encarregar obrir-lo el 1881.

tracking