Diari Més

Més de 900 infants tarragonins participaran a la 7ª edició del Festival SIMFONIC

Les comarques de Tarragona acolliran un total de 18 concerts simultanis

La 7a edició del Festival SIMFONIC està apadrinada per Sopa de Cabra.

Més de 900 alumnes tarragonins participaran a la 7ª edició del Festival SIMFONICInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 900 alumnes d’escoles de música de Tarragona participaran, aquest dissabte 10 de juny a partir de les 18h, a la 7ª edició del Festival SIMFONIC. En total es realitzaran 18 concerts simultanis a diferents espais de les comarques de Tarragona de manera gratuïta i agrupant diferents estils musicals.

Tarragona ciutat acollirà un total de 5 concerts simultanis de les diferents escoles de música de la ciutat: música de cambra i orquestra a la sala d’actes del Centre Cívic de Bonavista; música clàssica i moderna al CaixaForum Tarragona i Espai Jove Kesse; cant coral al Claustre de la Catedral i banda de música a El Seminari.

Centre Tarraconense.

Per altra banda també hi haurà concerts a la mateixa hora a Amposta i Godall amb banda de música; La Sènia, Auditori de Santa Llúcia de Reus, Tortosa i Ulldecona amb música clàssica i moderna; Biblioteca Central Xavier Amorós i Sant Carles de la Ràpita amb cant coral; El Racó de la Palma de Reus amb góspel; i al passeig comercial El Pallol de Reus amb música traficional i Popular.

Aquesta setena edició del festival està apadrinada pel grup Sopa de Cabra. La cançó camins sonarà el 10 de juny a les 19h de manera simultània a tots els concerts.

Cal dir que en el total de la iniciativa seran un total de 5.000 alumnes d’escoles de música que realitzaran més de 100 concerts simultanis a tota Catalunya i Balears. Aquest projecte està impulsat per l’Associació SIMFÒNIC amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les escoles de música.

En el web de la iniciativa es poden consultar tant els concerts que es realitzen a Tarragona ciutat i a Tarragona comarques.

tracking