Diari Més

Veïns del Barri Antic denuncien la presència de coloms morts a Ca Padró

Demanen a l’Ajuntament que busqui una solució per retirar-los, ja que són un focus d’infecció que es troba «a 4 metres de la finestra» d’una casa habitada

Imatges dels coloms morts que els veïns han fet arribar als portaveus a l'Ajuntament de Tarragona.

Veïns del Barri Antic denuncien la presència de coloms morts a Ca PadróCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presència de coloms morts a Ca Padró s’ha convertit en una problemàtica que pateixen els veïns de del Barri Antic de Valls que habiten en domicilis propers a aquest edifici de propietat privada. Segons els afectats, aquestes aus mortes es troben a l’indret des del dia 16 de maig i de moment ningú les ha retirat. Des de llavors els veïns han decidit enviar un correu electrònic als portaveus de l’Ajuntament de Valls cada diumenge, el darrer ahir, denunciant aquesta situació fins que no s’hi posi remei.

Els veïns en queixen de la presència de coloms morts al celobert de Ca Padró, molt proper a cases habitades, ja que són un focus d’infecció que podria afectar als veïns. Per això han enviat diversos correus electrònics als portaveus tant de l’equip de govern com de l’oposició de l’Ajuntament de Valls. En ells denuncien la situació, pregunten qui s’ha de fer càrrec de treure els coloms morts i endreçar l’espai i exigeixen que se solucioni la problemàtica.

Fonts municipals asseguren que està previst actuar ben aviat per retirar els coloms –apunten que ho faran avui mateix o demà-. Durant aquests dies s’ha estat localitzant a la propietat de les finques que donen al celobert per tal d’accedir-hi, però en la majoria de casos es tracta d’habitatges abandonats i, segons asseguren, això porta el seu teu temps al propietari de l’espai.

Control de la població de coloms

Cal dir que els serveis ambientals de l’Ajuntament de Valls ja han actuat en diverses ocasions i diferents zones de la ciutat per controlar la població de coloms. Un exemple és el punt de captura de coloms establert al terrat d’un edifici de la zona de Forn Nou, el qual ja es va establir l’any passat i enguany s’ha tornat a posar en funcionament. El consistori reforçarà el control amb una captura temporal en aquesta zona.

tracking