Diari Més

Més dies i més restaurants participants en les X Jornades Gastronòmiques del Pop

Les jornades gastronòmiques se celebraran enguany del 5 al 23 de juny i comptaran amb la participació de 14 restaurants

Imatge de presentació de les X Jornades Gastronòmiques del Pop.

Més dies i més restaurants participants en les X Jornades Gastronòmiques del PopCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig i Miami Platja arriben a la seva 10a edició ampliant els dies de durada i els restaurant participants. La festa gastronòmica se celebrarà del 5 al 23 de juny i en total seran 14 els establiments que incorporaran a les seves cartes i menús plats amb el pop com a ingredient protagonista.

Les jornades s’iniciaran el proper 4 de juny al Bosquet dels Llastres amb la Diada del Pop, que permetrà fer un tastet de les propostes culinàries dels restaurants participants. S’espera que aquest acte torni a ser un èxit de participació per això es posaran a la venda més de 5000 degustacions. S’oferiran 2 degustacions a 3 euros o bé 8 degustacions a 10 euros -el tiquet inclou: tastet de pop i el seu corresponent maridatge-. A més, durant la diada es duran a terme activitats pels més petits, actuacions musicals i un concurs d’Instagram. També hi haurà un servei d’autobús gratuït entre Mont-roig i Miami Platja.

Cal dir que en les jornades d’enguany torna la Tapa Pop, en què els restaurants participants ofereixen el plat de pop en format tapa i una beguda al preu de 2,5 euros. A més, tots aquells que omplin les butlletes corresponents optaran al sorteig de més de 50 àpats als restaurants del certamen.

tracking