Diari Més

Societat

Marc Bartra confessa que durant l'atemptat de Dortmund creia que estava mort

El de Sant Jaume dels Domenys va explicar al programa 'El Hormiguero' com va viure l'atac

Bartra encara no havia fet públic com va viure els fets.

Marc Bartra va explicar a l'Hormiguero com va viure l'atemptat de DortmundAntena 3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbolista de Sant Jaume dels Domenys Marc Bartra va ser el protagonista, dimarts a la nit, del programa d'Antena 3 'El Hormiguero', presentat per Pablo Motos. L'actual jugador del Dormund va relatar, emocionat, com va viure l'atac que va patir l'autobús del Borussia Dortmund, i en el qual va ser l'únic ferit. El futbolista va confessar que només havia explicat l'experiència a les persones més pròximes, i va assegurar que creia que estava mort.

Bartra va explicar com, en el moment dels fets, ell i els seus companys estaven sortint de l'hotel i es dirigien cap a l'autobús. De sobte hi va haver la primera explosió i van veure molt fum, «les orelles em xiulaven i vaig rebre un cop molt fort al canell». Marc va assegurar que llavors va veure les cares d'espant dels seus companys, i tots es van estirar a terra per protegir-se, ja que no sabien si hi hauria més explosions. «Jo estava marejat, el braç em feia molt mal i la mà em penjava», narrava.

El següent que recorda és que se li va acostar la fisioterapeuta de l'equip, i que li donava cops a la cara perquè no s'adormís: «Jo estava cansat, només volia dormir». En els moments dels fets, Bartra va revelar que va pensar molt en la seva filla, i que això li va donar forces per seguir amb els ulls ben oberts. «Estava en xoc, no sabíem si hi haurien més explosions, i el meu primer pensament era saber si estava viu o no», va confessar.

Posteriorment, un cop estava a l'hospital, va arribar a pensar que no podria tornar a jugar a futbol. D'aquesta manera, va explicar que quan el doctor li va dir que podria jugar de nou al cap d'un mes, no s'ho creia. Quan va sortir del centre hospitalari, va confessar que va tenir un atac d'ansietat. «Un cop a casa, els primers dies mirava en tot moment per la finestra», va assegurar. Finalment, Bartra també va parlar del futur casament amb la seva parella, Melissa.

tracking