Diari Més

Un total de 300 infants participen en la X Trobada Esportiva i Cultural Pirineus Mediterrània

La trobada se celebra a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant del 29 de maig al 2 de juny

Imatge de l'acte inaugural de la trobada.

Un total de 300 infants participen en la X Trobada Esportiva i Cultural Pirineus MediterràniaAjuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 300 nens i nenes de 9 escoles de Catalunya, Occitània, Aquitània, Provença-Alps-Costa Brava i Itàlia s’han reunit a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant en el marc de la X Trobada Esportiva i Cultural Pirineus Mediterrània. Entre les catalanes, s’hi troben l’Escola Els Ganxets de Reus i l’Escola Valdelors de Vandellòs.

Els infants, acompanyats pel seu professorat, es van concentrar ahir dilluns al pavelló municipal de l’Hospitalet de l’Infant per assistir a la cerimònia inaugural de la trobada, que s’allargarà fins els 2 de juny. Durant aquests dies, tots els participants estaran allotjats al municipi.

En el marc d’aquesta trobada els nens podran fer diverses activitats a l’Hospitalet de l’Infant i a l’Almadrava, com esports alternatius a la platja -com futbol amb pilota gegant o concurs de castells de sorra-, jocs populars -tals com cursa de sacs o el mocador-, bitlles catalanes, un circuit de roadbook, korfball i un joc de descoberta per conèixer el municipi. També hi ha programada una visita cultural a Tarragona ciutat.

L’esdeveniment està organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp, amb el suport de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), l’Euroregió Pirineus Mediterrània i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Imatge de l'acte inaugural de la trobada.

Un total de 300 infants participen en la X Trobada Esportiva i Cultural Pirineus MediterràniaAjuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

tracking