Diari Més

Neix una nova editorial vinculada a Cambrils

Es tracta de Lakibuks, amb seu de direcció i administració a Cambrils

'La máquina del tiempo. Diario de mi vida entre dos mundos', de l'asturiana Nieves Álvarez, és el primer llibre editat per Lakibuks

Neix una nova editorial vinculada a CambrilsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El periodista Ramon Pedrós, junt amb un grup de persones vinculades al periodisme, la literatura, el disseny o la indústria editorial, ha impulsat una nova editorial vinculada amb el Camp de Tarragona. Es tracta de Lakibuks, que compta amb seus a Cambrils (direcció i administració), Lleida (maquetació i disseny), Baix Llobregat (impremta) i Madrid (serveis jurídics).

Lakibuks ha editat recentment el seu primer llibre, La máquina del tiempo. Diario de mi vida entre dos mundos, de l'asturiana Nieves Álvarez Gallo. Es tracta d'un testimoni autobiogràfic d'una dona humil criada en un barri de xaboles de Gijón que va haver d'abandonar els estudis per ajudar a la seva família. Amb aquest llibre, que es pot adquirir al web de l'editorial, s'inaugurar la Col·lecció Biografies i Memòries amb el qual l'editorial vol potenciar el relat autobiogràfic i recolzar autors i autores que no poden accedir a les editorials convencionals.

tracking