Diari Més

Més de 17.000 tapes servides al DTapes per Torredembarra

L'esdeveniment ha comptat amb 54 establiments participants i la tapa guanyadora ha estat les Braves Cal Jan, de la Pastisseria Cal Jan

L'esdeveniment, que ha comptat amb una gran assistència de públic, ha servit per promocionar la restauració del municipi.

Més de 17.000 tapes servides al DTapes per TorredembarraAjuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El DTapes per Torredembarra va cloure, el passat 28 de maig, la seva 5ª edició amb un total de 17.130 tapes servides pels 54 establiments participants. L’esdeveniment, que ha comptat amb una gran assistència de públic, ha servit per donar a conèixer i promocionar la restauració del municipi i fomentar l’activitat econòmica en general.

La tapa guanyadora d’aquesta edició ha estat les Braves Cal Jan, presentades per la Pastisseria Cal Jan. La creació gastronòmica consisteix en patates de mousses de mandarina amb maionesa de xocolata blanca i quètxup de maduixa amb copa de cava Maspujador.

El proper dia 5 de juny es realitzarà el sorteig entre les butlletes recollides. La Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica es posarà en contacte amb els guanyadors mitjançant les dades facilitades a la butlleta perquè puguin recollir el premi.

La Regidoria de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de Torredembarra agraeix a tots els participants, als establiments adherits i als col·laboradors Maystar Cosmètica i Cervesa Estraperlo la seva implicació en aquesta iniciativa.

tracking