Diari Més

Una vintena de cellers participen a Tastets de Gratallops, la primera fira del vi de la localitat

La mostra tindrà lloc el proper 3 de juny a la plaça de l'església del municipi

L'accident s'ha produït en un camí rural de Gratallops.

Mor un home de 75 anys en bolcar el seu tractor a GratallopsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de l’Església de Gratallops acollirà el dissabte 3 de juny Tastets de Gratallops, batejada pels seus organitzadors com la primera fira del vi d’aquesta vila de la DOQ Prioritat. La mostra tindrà lloc de les 17 a les 21h i el tiquet de degustació, a un preu de 20 euros, inclou la copa i el tast dels vins i de diferents productes gastronòmics. L’organització recomana reservar plaça al correu tastetsdegratallops@gmail.com.

Els cellers locals que participen en aquesta fira són Clos Mogador, Meritxell Pallejà, Buil Giné, Gratavinum, Celler Devinssi, Costers del Ros, Celler Cecílio, Trossos del Priorat, Vinícola del Priorat, Álvaro Palacios, Estriacus, Mas Igneus, Celler de l'Abadia, Celler Ripoll Sans, Saó del Coster, Balaguer i Cabré, Clos i Terrasses, Clos Figueras, Clos de l'Obac i Bodegas, BG.

El nou esdeveniment que promociona els vins de Gratallops és organitzat per l'Ajuntament d'aquesta vila en col·laboració amb el Campanari Wine Bar i El Cantó de la Botera, amb el suport del Consell Regulador de la DOQ Priorat. Podeu consultar la programació de tastos i mostres en aquest web.

tracking