Diari Més

Mobilitat

Els taxistes tarragonins faran una marxa lenta aquest dimarts contra l'intrusisme i les apps il·legals

La protesta s’iniciarà a les 10h al Polígon Industrial Francolí i passarà pel centre de Tarragona i Reus

Imatge de la protesta de taxistes del Camp de Tarragona realitzada aquest dimecres al matí

Protesta dels taxistes tarragonins com a protesta per l'intrusisme al sectorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els taxistes de la demarcació de Tarragona tornaran a protestar, aquest dimarts 30 de maig, contra l’intrusisme al sector i les plataformes i aplicacions il·legals. L’Agrupació del Taxi Provincial de Tarragona ha decidit centrar la protesta en una marxa lenta en comptes de realitzar aturades de 24 hores, com fan altres agrupacions, ja que consideren que les aturades «perjudiquen greument els usuaris i poden ser contraproduents pel sector».

La marxa lenta s’iniciarà a les 10h al Polígon Industrial Francolí de Tarragona, on es formarà la caravana, que passarà per la Plaça Imperial Tàrraco, Font del Centenari, tornada cap a la plaça i per l’avinguda Roma per agafar la T-11 en direcció a Reus. Un cop a Reus es farà un recorregut per Marià Fortuny, fins arribar al centre comercial La Fira. Després passarà pels carrers Riera Miró, Cambrils, Francesc Macià i carretera de Salou fins a les Quatre Carreteres, lloc on es dissoldrà la caravana i cada taxista tornarà a la seva localitat.

Els taxistes tarragonins, que ja van realitzar una jornada reivindicativa el 26 d’abril, es mobilitzen en per reivindicar un tracte digne pel sector. Concretament rebutgen la concessió de més VTC, és a dir, de lloguer de vehicles amb conductor, i exigeixen un major control de les Administracions Públiques sobre l’activitat de les plataformes i aplicacions que els estan fent una competència deslleial i il·legal.

tracking