Diari Més

Successos

Detenen un veí de Tarragona a Torredembarra per una ordre de recerca

L'home, que té 22 requeriments, és el mateix que va ser identificat per la seva presumpta participació en un furt en un supermercat el passat 25 de maig

Imatge d'arxiu de la Policia Local de Torredembarra.

Detenen un veí de Tarragona a Torredembarra per una ordre de recercaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Torredembarra va detenir, ahir diumenge, un veí de Tarragona de 36 anys per tenir una ordre de crida i cerca del Jutjat Penal de Tarragona. Els fets van succeir al voltant de les 18 h, quan un agent va donar la veu d’alarma de la possible localització d’un home que es trobava en recerca i detenció ordenat pel Jutjat Penal, núm. 1 de Tarragona.

Efectius de la Policia Local van iniciar una recerca per la zona on s’havia vist l’individu, que va ser localitzat prop de les 19h al carrer de Sinibald de Mas, on se’l va detenir. El detingut és la mateixa persona que ja va ser identificada per la seva presumpta participació en un furt en un supermercat el passat 25 de maig. En realitzar les comprovacions va ser identificat i, després de complimentar 22 requeriments pendents de diversos jutjats de la demarcació, va passar a disposició judicial.

tracking