Diari Més

Accidents

Dos ferits en topar frontalment al Catllar

L’accident s’ha produït de matinada i ha implicat dos cotxes

La topada s'ha produït prop de la presó de Mas d'Enric.

Dos ferits en topar frontalment al CatllarGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pels volts de les sis del matí d’aquest dissabte dues persones han resultat ferides lleus en topar frontalment a la carretera TP-2031, a l’alçada del municipi tarragoní del Catllar, en una zona propera al centre penitencial Mas d’Enric. Es desconeix quina pot haver estat la causa del xoc entre els dos cotxes. Les dues persones han estat traslladades a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els bombers de la generalitat han treballat a la zona dels fets, juntament amb autoritats del trànsit. Segons han explicat els bombers, hi ha acudit per revisar les bateries i netejar part de la carrosseria que ha quedat a la via. Per sort, no han hagut de treure cap dels dos ferits de l’interior del vehicle ja que, tot i la topada, no hi han quedat atrapats.

A més, ahir pels volts de les set de la tarda, un ciclista de 15 anys va quedar ferit en ser atropellat per un vehicle. El menor circulava per la TV-7223 entre Vilallonga del Camp i la Selva del Camp, i va ser traslladada a l’hospital Joan XXIII en estat moderat.

tracking