Diari Més

Ensenyament

Salou entrega els vuitens premis d'emprenedoria als estudiants de cicles i batxillerat

Un total de 64 alumnes de l'Insitut Jaume I, del Marta Mata i de l’Escola Elisabeth s’han presentat en aquesta edició del concurs

Fotografia de família dels joves premiats.

Salou entrega els vuitens premis d'emprenedoria als estudiants de cicles i batxilleratAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els premis de la vuitena edició de l’Institut Emprèn, un concurs que organitza la regidoria de Promoció Econòmica de Salou i que busca implicar els joves que cursen cicles formatius i batxillerat del municipi en el foment de l’empresa i l’auto-ocupació, han estat lliurats aquest dimecres. En aquesta edició s’han presentat fins a 64 estudiants al concurs, els quals han presentat diverses propostes de negoci que ha valorat un jurat que ha examinat fins a 26 treballs. Finalment, el jurat ha premiat quatre projectes i s'han distingit quatre treballs més amb un diploma. El veredicte, el qual s'ha procedit a llegir en veu alta amb una sala plena de gom a gom amb els participants, ha distingit els següents treballs:

  • Premi al millor projecte empresarial: ZASP 2000, una sabatilla esportiva que incorpora una plataforma aspiradora,creadaperAlexandra Corral, Silvia Faura, i Helena Menor,de l’Escola Elisabeth.
  • Premi al projecte més ben treballat: BE EASY SLNE,un servei de càtering especialitzat adaptat a diferents intoleràncies alimentàries i demandes específiques, creat perJúlia Bono i Elena Ros, de l’Institut Jaume I.
  • Premi al projecte més innovador: GOTAL TONIC, un líquid especial per a persones daltòniques que proporciona una visió total dels colors a qui l’utilitzi, creat per Cristina Moreno i Patricia Rubio, de l’Institut Marta Mata.
  • Premi al projecte més responsable socialment: CAPGIREM,un supermercat de proximitat adaptat per a persones amb alguna discapacitat, creat perMontse Girona i Lluïsa Vinaixa, de l’Institut Jaume I.

A més, s'han concedit quatre mencions: un diploma per afavorir el consum responsable per aTVSION COOL,creat pels alumnes de I’Institut Jaume I Raúl de la Cruz i Yulia RYbakova; un diploma pel compromís amb Salou per aSEE WELL, creat per Marta Mateo de l'Institut Marta Mata; i un diploma a l'eficiència energètica i respecte pel medi ambient pel treballLEGACY,creat pels alumnes de l‘Escola Elisabeth Pablo García, Juan Oyonate, Gerard Pascual, i Daniel Rogach. La darrera menció especial amb diploma ha estat perWAKECARP,un projecte d'Anaïs Inglés, Rocío Ferreyra, i Belén Moya, de l'Institut Jaume I.

El jurat ha estat format per Marta Moya, professora de l’Escola Elisabeth, Jesús Vidal, professor de l'Institut Jaume I, Estefania Muñozo, professora de l'Institut Marta Mata, i Montse Vendrell, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou.

tracking