Diari Més

Foment prohibeix l'ús de l'A-7 per a la prova de triatló 'Challenge Salou 2017'

Ciutadans n'ha demanat explicacions al Congrés

Imatge de l'edició del 2016 del 'Challenge Salou'.

Foment prohibeix l'ús de l'A-7 per a la prova de triatló 'Challenge Salou 2017'Challenge Salou | Marcos Foto Sport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Foment ha denegat l'ús de la calçada nord de l'A-7 entre l'Hospitalet de l'Infant i Salou per a realitzar la prova de triatló Challenge Salou 2017, que tindrà lloc el proper 28 de maig. Així ho afirmava en un comunicat l'organització de l'esdeveniment esportiu, que es va veure obligada a canviar el recorregut «a escassos 15 dies» de la celebració de la prova.

Davant aquest fet, el diputat de Ciutadans (Cs) al Congrés per la província de Tarragona, Sergi del Campo, va dirigir ahir dilluns formalment una pregunta al Ministeri de Foment, a petició del Grup Municipal de Cs a Salou, en què sol·licitava una explicació davant la prohibició de l'ús de l'A-7 per a l'esdeveniment.

La regidora de Ciutadans a Salou, Mirin Eskarne Zabalo, ha etzibat que «aquest tipus de decisions a última hora posen en risc la celebració del Challenge Salou» i, per tant, «una ocupació hotelera de més de 1.500 places que suposaria una pèrdua econòmica de més d'un milió d'euros». Finalment Zabalo també ha instat a l'equip de govern local a «posar-se en contacte amb l'administració pertinent perquè successos com aquest no es tornin a repetir»…

tracking