Diari Més

El consistori assegura que no va ocultar informació sobre l'exeducadora acomiadada

Els Mossos han estat investigant l'alcalde del Morell, l'exregidora d'Educació i l'exdirectora del centre per un «possible encobriment»

L'exmonitora sortint del jutjat de guàrdia de Tarragona, amb la cara tapada.

jutjat, llar d'infants, detinguda, maltractament, Tarragona, El MorellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament del Morell informa, a través d'un comunicat oficial emès després que s'hagin fet públiques les imputacions a una exeducadora de la llar d'infants municipal per presumptes maltractaments físics als nens i nenes, que tan bon punt es va tenir constància dels fets, se li va obrir un expedient disciplinari i se la va suspendre «immediatament» d'ocupació i sou. Això va tenir lloc a finals de 2015, i d'aquesta manera neguen que s'amagués cap tipus d'informació. Precisament els Mossos d'Esquadra han investigat l'alcalde del Morell, Pere Guinovart, l'exregidora d'Educació i l'exdirectora de la llar d'infants per «presumpte encobriment», tot i que aquests ja no estan sent investigats en la causa judicial.

Segons continua el comunicat del consistori, després de suspendre l'educadora, la regidora d'Educació va mantenir una reunió amb els pares del centre per comunicar-los la situació, i demanar si tenien alguna altra queixa al respecte.

La llavors ja exeducadora «va entendre que les causes de l’acomiadament no eren correctes», i el va recórrer al Jutjat Social en considerar-lo improcedent. Aquesta vista ha estat aplaçada en dues ocasions, i la nova data ha estat fixada pel desembre.

Davant d'aquests fets, el consistori assegura que en cap moment ha ocultat informació al respecte «ni protegitactituds inadmissibles envers l’atenció als menors que assisteixen a la llar d’infants municipal». Per aquest motiu es mostren col·laboratius amb la justícia, a la vegada que assegura que aquests fets són anòmals, i que no tenen res a veure amb «l’excel·lent treball que realitza el personal educatiu i auxiliar de la llar d’infants municipal».

tracking