Diari Més

Gatronomia

Una seixantena d'establiments participen al sisè Gastrotour de Salou

Els establiments de restauració del municipi es promocionaran del 26 de maig al 4 de juny

Fotografia de família de la presentació de la ruta de tapes, que ha tingut lloc aquest dilluns.

Una seixantena d'establiments participen al sisè Gastrotour de SalouAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gastrotour de Salou torna amb una sisena edició i amb la participació d'una seixantena de restauradors locals. La ruta gastronòmica dels establiments del municipi donarà el tret de sortida el 26 de maig, i durarà fins el 4 de juny.Degustacions dolces, salades, per a petits i grans, i sobretot molta varietat de plats que se serviran amb un quinto de Cervesa San Miguel, es trobaran a diferents establiments de restauració del municipi per tan sols 2,50 euros. Els restauradors intentaran superar les degustacions de l’any passat, on es van servir fins a 100.000 degustacions.

La ruta, patrocinada per San Miguel, compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou. Per aquesta edició, es tornarà a editar tota la informació en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), buscant atreure clients i consolidar les rutes existents tot potenciant la gastronomia del municipi.

Els més petits també podran gaudir de l’experiència amb la ruta babyTour, dedicada en exclusiva a les degustacions infantils, per tal de permetre fer recorreguts en família i adaptant les tapes a tots els paladars. Per altra banda, el Gastrotour torna a organitzar el concurs popular. Tothom que realitzi 10 degustacions, pot omplir la butlleta del programa amb les dades, votar la millor tapa, la més original, i el millor servei, i entrarà en el sorteig de diferents premis.

Un any més, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou ha volgut col·laborar amb el Gastrotour oferint als clients dels establiments associats la possibilitat d’aconseguir una moneda 365 per cada compra, que podran bescanviar als restaurants i bars participants.

Algunes de les tapes del Gastrotour 2017.

Una seixantena d'establiments participen al sisè Gastrotour de SalouAjuntament de Salou

tracking