Diari Més

Societat

El Morell reuneix una seixantena d'expositors al Terrafira

La primera edició ha comptat amb una proposta molt variada

Primera edició del Terrafira, celebrat al Morell.

Terrafira al MorellOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La rambla Joan Maragall del Morell s’ha convertit en el centre de la primera edició del Terrafira, en la que 58 expositors hi han estat presents. Des de divendres al vespres fins aquest diumenge a la tarda, diverses activitats així com mostres i jornades gastronòmiques s’han convertit en el principal reclam del Morell. La primera edició de la Terrafira ha rebut la visita de prop de 4.000 persones.

Per primera vegada, la Terrafira d’enguany ha comptat amb una trobada de cotxes clàssics i de competició en la que hi han participat vehicles arribats d’arreu de Catalunya. Un altre dels plats forts ha estat la jornada castellera, que ha comptat amb les construccions dels Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Reus.

Terrafira ha comptat amb mostres d’àmbits com «artesania, gastronomia, comerç i activitats, a través d’un programa molt complet i atractiu per a gent de totes les edats», tal com va explicar la regidora de Promoció Econòmica del consistori del Morell, Susanna Ferré. La mateixa regidora va declarar que el principal objectiu «que els visitants puguin gaudir i conèixer el nostre entorn comercial, perquè al Morell tenim una molt bona oferta d’empreses productes i serveis».

No està previst que Terrafira es repeteixi l’any vinent, ja que l’Ajuntament aposta per convertir-la en una cita que es celebri cada dos anys. Tot i així, segons les paraules de Susanna Ferré, «en funció de la resposta social que tingui aquesta primera edició podem adaptar la idea inicial, ja que estem oberts a totes les propostes que ens puguin fer els nostres veïns i veïnes».

tracking