Diari Més

Societat

Roda de Berà busca joves que tinguin un talent especial

El Punt d’Informació Juvenil vol organitzar «un ‘Got Talent’ a la rodenca» pel seu 20è aniversari

Imatge de la Festa Holi que es va fer per la festa major de

Roda de Berà busca joves que tinguin un talent especialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els joves d’entre 16 i 30 anys que considerin que tinguin un talent especial estan cridats a participar en l’activitat que està preparant el Punt d’Informació Juvenil del municipi pel seu 20è aniversari. Es tracta d’ «un ‘Got Talent’ a la rodenca», ja que l’entitat busca joves que cantin, ballin, toquin algun instrument, pintin o tinguin algun do fora del comú.

En l’esdeveniment també es convidarà a joves talents d’altres municipis de la zona TRAC -Torredembarra, Altafulla i Creixell- per tal de donar-los a conèixer. En aquest acte no hi haurà jurat, ja que tots es convertiran en guanyadors.

Els joves interessats s’han d’inscriure al Punt d’Informació Jove i actuaran, en solitari o en grup, durant la cita que se celebrarà el 17 de juny a la zona esportiva municipal Eixample «Les Piscines».

Una festa de colors per acabar de celebrar l’aniversari

En el marc també del 20è aniversari, l’àrea de Joventut ha preparat una Festa Holi, la qual ja es va dur a terme durant la Festa Major de Sant Bartomeu 2016 i va tenir un gran èxit.

La festa tindrà lloc el proper 10 de juny a l’aparcament del carrer Sínia, a la urbanització Costa Daurada. El festival anirà a càrrec d’Urban Events Barcelona i l’entrada serà gratuïta.

tracking