Diari Més

El TSJC estudiarà per segona vegada si investiga l'exconseller Germà Gordó pel cas 3%

El jutge del Vendrell que instrueix la causa ha presentat una exposició raonada i documentació al tribunal

Germà Gordó.

El TSJC estudiarà per segona vegada si investiga l'exconseller Germà Gordó pel cas 3%ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge del Vendrell que instrueix el cas 3% ha enviat una exposició raonada, acompanyada de documentació, a la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per demanar-li que investigui l'exconseller de Justícia Germà Gordó en relació amb aquest cas.

Segons un comunicat del TSJC, ho ha presentat «per sotmetre a la consideració de la Sala el coneixement de diligències per la presumpta comissió de delicte». Gordó és actualment diputat al Parlament i, per tant, és d'aforat, de manera que és el TSJC qui té la competència d'investigar-lo.

Aquesta serà la segona vegada que el Tribunal Superior estudiarà si decideix investigar Gordó, ja que el jutge del Vendrell ja ho va demanar mesos enrere. Aleshores, el TSJC ho va desestimar.

L'exposició raonada ha enviat aquesta exposició raonada a la sala Civil i Penal del TSJC i, aplicant els criteris que regulen el repartiment d'assumptes a la sala, s'ha donat compte d'aquesta al magistrat Enric Anglada per antecedents de la causa.

tracking