Diari Més

Municipal

Calafell invertirà 902.653 euros en un nou gimnàs al nucli antic

Es durà a terme al costat de la pista del Castell i de la llar d’infants Els Terrossets, a la plaça dels Terrossos

Recreació de l'interior del nou equipament, segons recull el projecte.

Calafell invertirà 902.653 euros en un nou gimnàs al nucli anticCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Calafell començarà a construir enguany un nou gimnàs a la plaça dels Terrossos, al nucli antic. El consistori ha donat llum verda al projecte d’aquesta actuació que es farà al costat de la pista del Castell i de la llar d’infants Els Terrossets. Els treballs, segons ha confirmat el consistori, començaran aquest any i tindran un pressupost de 902.653,08 euros. La part de la plaça tindrà una subvenció del 50% provinent del Pla de Barris del nucli antic.

L’objectiu del nou espai és el de convertir la zona en un nou put d’activitat i, al mateix temps, arranjar un espai que, hores d’ara, es troba molt degradat.

El gimnàs serà un equipament que donarà servei als infants que practiquen la gimnàstica al municipi, però també s’hi podran fer altra mena d’activitats i esdeveniments puntuals, segons s’apunta des del govern local.

El projecte pel nou gimnàs ha estat redactat per BCQ Arquitectes, amb Toni Casamor al capdavant, qui ja va fer el projecte dels entorns del castell i la plaça de Catalunya al municipi. Segons s’apunta des de l’Ajuntament, el respecte pel context històric de l’emplaçament, sobretot les visuals del Castell, i les seves línies minimalistes dotaran de modernitat un espai desaprofitat del nucli històric. «Aquesta obra reforçarà la centralitat del nucli antic i hi insuflarà, junt amb altres actuacions que s’hi estan desenvolupant, una vida que li és molt necessària», ha explicat l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré.

El projecte que començarà a donar forma a aquest gran espai per la pràctica de la gimnàstica a la plaça dels Terrossos va quedar aprovat en la darrera Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Calafell.

tracking