Diari Més

Societat

La veïna d'Altafulla, Carme Pons Centelles, rep la Medalla Centenària de la Generalitat

Nascuda a Atzeneta del Maestrat, Castelló, resideix a la localitat tarragonina des dels 9 anys

Carme Pons amb els seus familiars i els representants municipals.

La veïna d'Altafulla, Carme Pons Centelles, rep la Medalla Centenària de la GeneralitatAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carme Pons Centelles ha rebut aquest dilluns al migdia, de mans de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i el regidor de Gent Gran, Xavier Rofas, la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya. A l’acte, que ha tingut lloc al seu domicili, a la plaça del Pou, hi han assistit els fills, les nétes i familiars, així com els regidors Marisa Méndez-Vigo i Michael Preuss.

Carme Pons Centelles va néixer el 14 d’abril de 1917 a Atzeneta del Maestrat, Castelló. Es va traslladar a Altafulla quan tenia nou anys per motius laborals del seu pare. A Altafulla, es va casar amb Isidre Virgili Milà, que va ser regidor a l’Ajuntament altefullenc, i amb el seu marit van tenir dos fills, l’Isidre i la Carme. Carme Pons va quedar vídua l’any 1994 i té quatre néts i quatre besnéts.

En l’acte, el regidor de Gent Gran, Xavier Rofas, li ha llegit una carta dedicada a ella de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha destacat que en l’actualitat hi ha sis persones al municipi de cent anys.

tracking