Diari Més

Societat

Alumnes i professors de l'Institut Joan Segura i Valls viatgen a França

L’Institut de Sant Coloma de Queralt ha realitzat un intercanvi amb un centre de la localitat francesa

Els alumnes del centre de Santa Coloma de Queralt van visitar París.

Alumnes i professors de l'Institut Joan Segura i Valls viatgen a FrançaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de 21 d’alumnes i dos professors de l’institut Joan Segura i Valls de Santa Coloma de Queralt van viatjar a Laval, França, del 27 d’abril al 4 de maig. Ho han fet en el marc d’un intercanvi anomenat Encantad@s, un projecte que té els objectius de conèixer i ampliar coneixements de les llengües francesa i castellana, descobrir cultures diferents, motivar alumnes i professors i millorar les seves competències.

En aquesta estada a Laval, els alumnes van poder visitar la zona i conèixer la cultura, tradicions dels alumnes del centre Immaculée Conception, un institut concertat de mil alumnes. A més també van aprofitar tot un dia per veure la ciutat de París.

Cal dir que durant el curs, els alumnes del centre han creat un blog on es va penjant la informació treballada en diverses àrees. D’aquesta manera, les parelles d’alumnes han pogut conèixer la realitat social i cultural d’ambdós països. Totes aquestes activitats han servit, també, per muntar una exposició que va ser mostrada als alumnes de Laval.

Els alumnes de l'Institut Joan Segura i Valls en el seu viatge a Laval.

Alumnes i professors de l'Institut Joan Segura i Valls viatgen a FrançaCedida

tracking