Diari Més

Productors locals s'exhibeixen al Caprabo d'Altafulla

La Fira de Productes de Proximitat arriba a la seva tercera edició

Alguns dels productes exposats.

Productors locals s'exhibeixen al Caprabo d'AltafullaVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Formatge, xoriço, olives, oli... Tot fet a casa i tot amb el segell de qualitat que atorga Tarragona. Un total de 15 productors locals s'han donat cita aquest matí a Altafulla, en el marc de la tercera Fira Caprabo de Productes de Proximitat.

Com sempre, els productors han posat tota la carn a la graella amb un únic objectiu, que tot el que exposaven a la Fira fos un producte que els usuaris l'acabin comprant al llarg de l'any, i ho facin a Caprabo.

Per poder explicar quin sabor té o de quina qualitat estem parlant en el món alimentari, el millor és deixar tastar el mateix producte. I, d'això, ha tractat la fira. D'intentar que tots els seus visitants poguessin assaborir el màxim de productes que fos possible.

De varietat, no n'ha faltat. Embotits de tota mena, regats amb un gran oli o acompanyats d'olives, verdes o negres, per realitzar un vermut complet i quedar prendat de totes aquestes delícies.

Més d'un miler de persones han passat al llarg del dia per Altafulla, en una Fira que s'ha emplaçat a l'edició de l'any vinent

tracking