Diari Més

Organitzen el primer concurs de grafitis i murals de Valls

La temàtica ha de girar entorn del seguici festiu de la ciutat i el guanyador s’emportarà 500 euros i diferent material

Els treballs es podran presentar fins el 2 de juny a les dependències de Valls Jove .

Organitzen el primer concurs de grafitis i murals de VallsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'organització juvenil vallenca Big Fam, amb la col·laboració del servei de joventut VallsJove, Pintures Solé i Montana Colors, organitza el primer Concurs de grafitis i murals, en el marc del programa Murs de Festa. El projecte pretén facilitar un espai creatiu i artístic pels joves en el marc de la Festa Major de Sant Joan, motiu pel qual la temàtica girarà entorn del seguici festiu de la ciutat.

El concurs va destinat a joves d'entre 14 i 30 anys, que es poden presentar de manera individual o en grups d’un màxim de tres persones. Els treballs es podran presentar fins el 2 de juny a les dependències de Valls Jove de dilluns a divendres de 10 a 14h i de dimarts a dijous de 17 a 19h. L’organització del concurs assumirà les despeses de material per pintar.

Cada persona o grup, podrà presentar fins a un màxim de dos treballs, de tècnica lliure. La persona o persones guanyadores podran realitzar la seva obra en una paret de la ciutat el cap de setmana del 17 i 18 de juny. El premi constarà de 500 euros i diferent material.

tracking