Diari Més

Vilallonga del Camp

L'alcalde de Vilallonga declara davant del jutge per un presumpte delicte urbanístic

Només ha contestat a les preguntes de la defensa

A l'esquerra, l'alcade, amb els dos advocats i la seva dona.

L'alcalde de Vilallonga declara davant del jutge per un presumpte delicte urbanísticVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Vilallonga del Camp, Ignasi Valera, ha declarat aquest divendres al matí al jutjat número 3 de Valls per un presumpte delicte urbanístic. En concret, la fiscalia considera que existeixen indicis d'un presumpte delicte per tràfic d'influències, falsedat en document públic, prevaricació administrativa a l'Ajuntament de Vilallonga, així com usurpació de funcions públiques i intrusisme.

Valera s'ha limitat a contestar les preguntes de la defensa, i s'ha negat a respondre a l'altra part. A les deu del matí s'han presentat als jutjats tant Valera, com la seva dona, Mercè Roures, arquitecte tècnic del projecte que està en entredit. Tots dos, amb els seus respectius advocats. Més de dues hores més tard, han marxat sense voler fer declaracions a aquest mitjà.

Tot rau en la denúncia d'un grup de veïns de Vilallonga contra el consistori per presumptes irregularitats en l'adjudicació d'una llicència urbanística al passatge Font de l'Astor.

Segons l'esmentada denúncia, l'habitatge no compleix amb la tipologia de la zona (on només es preveien cases aparellades), ni amb l'alineació de la resta de cases. A més, també puntualitzen que aquest habitatge està ocupant més espai del que li pertocava d'acord amb els plànols presentats.

tracking