Diari Més

Dos menors trenquen el braç a una dona de 71 anys en intentar-li robar la bossa

La víctima es troba ingressada a l'Hospital Sant Joan de Reus

Un tram de l'Avinguda de Reus de Constantí, on van succeir els fets.

Dos menors trenquen el braç a una dona de 71 anys en intentar-li robar la bossaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 71 anys es troba ingressada a l'Hospital Sant Joan de Reus després que dos menors li trenquessin el braç en intentar-li robar d'una estrebada la bossa de mà. Els fets van succeir el passat 10 de maig a l'avinguda de Reus, quan dos joves de 13 i 16 anys van intentar estirar la bossa de mà a la dona, que es va resistir i va caure al terra tot trencant-se el braç. Els menors van fugir del lloc dels fets.

Un testimoni que va presenciar els fets va socórrer a la víctima i va alertar a la Policia Local de Constantí, a qui va facilitar la descripció dels dos autors de l'intent de robatori. La Policia Local va actuar amb molta celeritat, cosa que va permetre trobar als dos responsables dels fets.

Els agents van traslladar el menor de 16 anys a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per tal que passés a disposició de la Fiscalia de Menors. Per altra banda, l'adolescent de 13 anys és inimputable, ja que l'edat legal es marca a partir dels 14 anys, motiu pel qual va ser entregat als seus pares.

tracking