Diari Més

Un tram de l'avinguda Carles Buïgas de Salou es talla al trànsit durant un mes per convertir-lo en zona de vianants

L’Ajuntament començarà a informar demà als veïns i els locals afectats per les obres

Imatge del projecte que es durà a terme a l'avinguda Carles Buïgas de Salou.

Un tram de l'avinguda Carles Buïgas de Salou es talla al trànsit durant un mes per convertir-lo en zona de vianantsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Salou començarà les obres per convertir en zona de vianants un tram del carrer Carles Buïgas, en concret entre el carrer Murillo i el carrer Saragossa. A partir de demà farà arribar una carta informativa als veïns i empresaris afectats pels treballs, els quals tenen un termini previst d’execució de quatre setmanes.

El tall al trànsit d’un tram d’aquesta avinguda servirà com a prova pilot d’un projecte més ambiciós que afectarà a tot el carrer i que es tirarà endavant en funció dels resultats que s’obtinguin aquest estiu.

Les obres consistiran en pintar elements identificatius (cercles grocs) a les voreres i la calçada. A més s’instal·laran 400 elements de senyalització mitjançant bidons (també de color groc) que faran la funció de delimitació de l’espai exclusivament per a vianants respecte del vial de servei, es col·locarà un enllumenat provisional i es reubicaran els aparcaments per a bicicletes. Les dues parades d’autobús –la que està a l’alçada del número 7 (davant de l’Estanc)– es traslladarà al carrer Barbastre, cantonada amb el passatge de la Jota, i l’altra –davant del Parc de la Ciutat– es traslladarà a l’alçada del solar de l’antiga de la urbanització Miraflores, al costat de la parada de taxis. S’habilitaran noves places de zona blava al carrer de Barbastre per compensar la pèrdua a causa de les obres.

Mentre durin els treballs es permetrà la càrrega i descàrrega en horari limitat. Un cop finalitzades es limitarà de les 8 a les 11 i de les 15.30 a les 17h, com a la resta de zones de vianants del municipi. Les bateries de contenidors també canviaran d’ubicació. La que hi ha instal·lada al número 24 de Carles Buïgas passarà a la part posterior del parc de la Ciutat. La que hi ha en la cantonada amb el carrer Bilbao, passarà a instal·lar-se al carrer Terol. Finalment, els contenidors que hi ha davant de l’estanc, s’integraran en els punts de recollida del carrer Brussel·les.

tracking