Diari Més

Oci

Räikkönen viu l'emoció del seu monoplaça a bord del Red Force de Ferrari Land

El pilot de la marca del Cavallino Rampante visita PortAventura acompanyat de Marc Gené i gaudeix de les atraccions del parc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amenaçava pluja. De fet, l’acte va estar a punt de suspendre’s per la pluja, però les gotes van deixar de caure en el moment en què Kimi Räikkönen, l’home de gel, va aterrar amb el seu avió privat a l’Aeroport de Reus. D’allí, es va dirigir a PortAventura, on el pilot de Ferrari va donar per començada la seva visita al parc temàtic, concretament, a Ferrari Land.

Si Sébastian Vettel va ser qui va posar la primera pedra de Ferrari Land i Marc Gené va convertir-se en el perfecte amfitrió en la inauguració del parc (la cantant Edurne i l’actor i humorista Santi Millán també van posar el seu granet de sorra), aquest dijous li va tocar el torn a un dels millors pilots dels darrers temps.

El pilot de la marca del Cavallino Rampante va estar acompanyat, novament, de Marc Gené, que s’ha convertit, pràcticament, en l’amfitrió oficial de Ferrari Land. Després d’un breu recorregut pel parc, els dos, amb tota la comitiva i els convidats, van realitzar un tour per les instal·lacions, amb una meta ben concreta: pujar al Red Force, l’atracció estrella de Ferrari Land, un accelerador vertical que és capaç de transportar a qualsevol que hi puja a un monoplaça de

Fórmula 1.

Räikkönen va pujar-hi i, en baixar, va ser molt clar. «L’arrencada, sí que és similar a la d’un Fórmula 1», va expressar el pilot, impassible, com sempre, davant de qualsevol situació o moment. Sí que se li van arrencar algunes paraules més, ja que va comparar Ferrari Land amb el parc d’atraccions d’Abu Dabi, on la marca italiana també hi es ben present. «És similar, són dos ambients molt semblants» va apuntar Kimi Räikkönen.

Ferrari Land va obrir les seves portes el passat 6 d’abril, amb una inauguració espectacular i amb la presència de Piero Ferrari, fill del mític Enzo Ferrari, que va ser qui va fundar la marca. En total, s’han invertit més de 100 milions d’euros en la construcció del parc, l’estrella del qual és l’esmentat Red Force, l’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa, amb 112 metres d’altura i una acceleració de 0 a 180 quilòmetres per hora en només cinc segons. L’espai que compta amb una recreació de diversos monuments italians i que està esquitxat de cotxes de carreres i de simuladors.

El pilot finlandès, amb Marc Gené.

Räikkönen viu l'emoció del seu monoplaça a bord del Red Force de Ferrari LandCristina Aguilar

tracking