Diari Més

Cultura

El Castell d'Escornalbou acull obres d'una quinzena d'artistes de la Baronia

Són gent de Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou, Duesaigües, l’Argentera i Colldejou

Molta gent ha assistit a la inauguració.

El Castell d'Escornalbou acull obres d'una quinzena d'artistes de la BaroniaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Castell Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou és el nou punt de trobada dels pintors i pintores de la Baronia d’Escornalbou que aquest dissabte han inaugurat en aquest espai històric la seva última exposició amb les creacions que han fet recentment.

Els integrants d’aquest col·lectiu són persones residents als cinc municipis que formen la Baronia: Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou, Duesaigües, l’Argentera i Colldejou. Quan van començar ara fa un any, es va fer una crida a tothom que volgués prendre part al projecte, ja fos novell o iniciat en el món de la pintura.

Després de diverses exposicions als municipis que integren la Baronia, i a altres de més llunyans, tots ells i elles han anat aprenent les diferents tècniques i les mostres que fan evidencien l’aprenentatge. La professora Elena Oundjian coordina a tot el grup.

L’exposició del Castell Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou es podrà visitar fins el proper 28 de maig, de dimarts a diumenge de 10 a 17.30 hores. En aquesta mostra hi col·laboren els ajuntaments de Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou i Duesaigües.

tracking