Diari Més

Miami Platja

Detenen per donar positiu en drogues al conductor de l'atropellament mortal de divendres

L’home va donar negatiu en el test d’alcoholèmia però positiu en THC

Pla general d'una ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) aparcada a la base assistencial del SEM a l'Hospital de Sant Joan de Reus

assistencial, Reus, base, trasllat, CAP Sant Pere, SEM, ambulància, Hospital Sant JoanACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor d’un cotxe va ser detingut per la Policia Local de Mont-roig del Camp per l’atropellament mortal d’un ciclista de 79 anys divendres a Miami Platja, segons ha confirmat l’Ajuntament del municipi.

L’home va donar positiu a la prova de detecció de drogues, concretament en THC, el principal constituent psicoactiu del cànnabis. El test, que la Policia Local va fer amb els Mossos d’Esquadra, es va fer després que l’home donés negatiu a la prova d’alcoholèmia.

El detingut va quedar en llibertat provisional a l’espera de ser cridat pel jutge més endavant. La víctima, de nacionalitat alemanya i veí de Miami Platja, passejava amb bici amb la seva dona quan un cotxe va xocar contra ell.

Els fets van passar a les 19.36 hores a l’avinguda Aragó, a tocar del carrer Riudecanyes de Miami Platja. Fins al lloc dels fets es va desplaçar un helicòpter medicalitzat, una ambulància bàsica i també personal sanitari del CAP.

tracking