Diari Més

'Posa't la Gorra' celebra la seva 15a edició per seguir lluitant contra el càncer infantil

La festa d'enguany tindrà lloc el 10 de juny

'Posa't la gorra' per combatre el càncer infantil

'Posa't la gorra' per combatre el càncer infantilDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya ‘Posa’t la Gorra’ celebra aquest 2017 el seu 15è aniversari. Aquest festa solidària, que recapta fons pels infants i adolescents amb càncer, enguany tindrà lloc el 10 de juny a PortAventura Park. L’acte central serà un manifest a càrrec de dos infants afectats, el qual es llegirà a les 13h a l’escenari situat a la Plaça de la Xina de PortAventura Park.

L’encarregat de dissenyar la gorra d’enguany ha estat la marca esportiva Munich, que ha creat un complement «juvenil i colorista», segons afirma AFANOC Tarragona, organitzadora de la campanya. La gorra tindrà un preu de 20 euros i enclourà l’entrada a PortAventura Park el dia de la festa.

Els diners recaptats amb la venda de les gorres van destinats als infants i adolescents amb càncer i a les seves famílies. Concretament s’inverteixen a millorar les seves condicions a l’hospital donant suport psicosocial i mantenint La Casa dels Xuklis, una casa on AFANOC Tarragona acull gratuïtament les famílies que s'han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills rebin tractament als hospitals de referència.

Podeu consultar la programació complerta de l’esdeveniment al web de la gorra.

tracking