Diari Més

Drons dirigits per pilots professionals es batran en una cursa a Cunit

El municipi acollirà el II LOCALTIC del 11 al 12 de maig

Els drones tindran un gran protagonisme en el II LOCALTIC.

Drons dirigits per pilots professionals es bartran en una cursa a CunitInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Hotel SERCOTEL de Cunit acollirà, els propers dies11 i 12 de maig, el II Congrés Local de Tecnologies de la Informació i Comunicació LOCALTIC, organitzat per l’Ajuntament de Cunit. Després de l’èxit de la primera edició enguany se celebra una segona jornada amb moltes novetats. Destaca la Cunit Dron Race, una cursa de drons amb pilots professionals que tindrà lloc el 12 de maig de 10 a 14h al Pavelló Esportiu Municipal ies retransmetrà en directe a la Sala Polivalent.

Aquesta segona edició encarà portarà més personalitats del món TIC dins l'administració publica i referents per a les conferències i tallers. En concret, estarà estructurat en 3 àmbits temàtics: la Innovació tecnològica aplicada, les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació al servei del món públic i de l'oci tecnològic. Aquest any, l'experiència està basada en 4 ponències magistrals, 25 taules rodones,activitats, tallers amb participants i activitats d'oci des de l'àmbit local fins a l'europeu passat per empreses privades de totes les projeccions.

L’assistència al II LOCALTIC és gratuïta i les inscripcions són imprescindibles per a poder accedir-hi. Es poden fer fàcilment a la web del Congrés localtic.cunit.cat

tracking