Diari Més

Successos

Un grup de joves pren foc a un noi de 17 anys a Torredembarra

El menor, amb cremades de segon grau, es troba hospitalitzat a la Vall d'Hebron

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup d'adolescents van ruixar amb alcohol i van prendre foc a un jove de 17 anys a Torredembarra aquest dijous en ple dia. El jove, veí de La Pobla de Montornès (Tarragonès), pateix cremades greus al cos, de segon grau, localitzades al tronc i al coll -en un 9% del seu cos-, i hores d'ara es troba ingressat a la Unitat de Cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets. Segons ha pogut saber l'ACN, treballen amb diverses hipòtesis. La policia catalana va rebre l'avís pels volts de la una del migdia de dijous. Diversos nois es van acostar a l'adolescent, que estava sol en una plaça del municipi i el van atacar. Un amic el va acompanyar al CAP de Torredembarra, des d'on ràpidament va ser evacuat a Barcelona en helicòpter. Segons fonts de l'hospital, l'estat en el qual es troba el menor no és greu.

Segons han confirmat fonts properes a la investigació a l'ACN, el jove no vol denunciar l'agressió i tampoc vol col·laborar amb la Policia, negant-se a explicar detalls del succeït. La Policia treballa amb una hipòtesi principal que l'agressió s'hagués produït per un cas relacionat amb el tràfic de drogues, descartant l'assetjament escolar com a mòbil de l'agressió. El noi, que provindria d'una família desestructurada, podria haver tingut problemes amb un grup de joves sent víctima d'una revenja per drogues. Amb tot, els Mossos d'Esquadra no descarten cap hipòtesi més, fins i tot, que s'hagués lesionat ell mateix.

Els fets van passar poc abans de la una del migdia a la plaça dels Villars de Torredembarra. Després d'haver patit les cremades, el jove hauria contactat amb un amic seu que en arribar a la plaça va demanar ajuda a un conductor que circulava per la zona i que els va acompanyar amb el cotxe fins al CAP de Torredembarra. D'allí, el van evacuar amb helicòpter fins a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

tracking