Diari Més

Successos

Persecució policial a Tarragona després d'un atracament a punta de pistola a Sabadell

Els lladres van robar 12.000 euros i el cotxe de la víctima, amb el qual van fugir i van ser detectats a Creixell
Els presumptes autors dels fets van aconseguir escapolir-se dels agents i van abandonar el cotxe a la Masó

La detenció es va produir el passat 8 de setembre.

Detinguda per falses amenaces de bomba contra l'hotel on treballavaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van protagonitzar, el passat diumenge 23 d’abril poc després de les 8h, una persecució policial per l’AP-7 a Tarragona per detenir els presumptes autors d’un atracament a Sabadell. Els individus presumptament havien atracat amb intimidació i a punta de pistola a un home de Sabadell poc menys d’una hora abans de la persecució. Es van endur un total de 12.000 euros i el turisme de la víctima, un Audi TT amb el qual van fugir en direcció Tarragona i posteriorment van abandonar a La Masó.

El vehicle que els autors dels fets havien sostret a Sabadell va ser detectat a l’AP-7 a l’alçada de Creixell a les 8.15 en direcció sud, tot i que es va perdre de vista. Posteriorment va tornar a ser detectat a la mateixa AP-7 a la sortida de Tarragona, on es va iniciar la fugida del turisme «a gran velocitat», tal i com afirmen fonts dels Mossos d’Esquadra. Diverses patrulles van perseguir el turisme i es van posar davant seu per tal que reduís la marxa i poder detenir-los, però no ho van aconseguir. Durant la persecució el turisme va colpejar un vehicle de la Policia Autonòmica i posteriorment va incorporar-se a l’A-27 en direcció Montblanc, moment en què se li va perdre la pista.

Més tard, a les 8.40h, el turisme en el qual viatjaven els sospitosos va ser trobat abandonat en una zona poliesportiva de la Masó sense ningú a dins. Els Mossos d'Esquadra van procedir a recuperar el vehicle i el van dipositar a la comissaria de Valls per fer comprovacions. Els Agents de la Policia Científica van inspeccionar el vehicle per tal de trobar empremtes que els permetessin identificar els sospitosos, que encara no han estat detinguts. Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sabadell han obert una investigació per detenir els sospitosos.

tracking