Diari Més

Mobilitat

L'operació tornada col·lapsa Torredembarra

Es registren fins a 17 quilòmetres de retencions a la N-340 i afectacions en diverses vies

La N-340 al seu pas per Torredembarra és un punt on sovint es produeixen retencions.

L'operació tornada col•lapsa TorredembarraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El retorn de moltes famílies que donen per acabades les petites vacances de Setmana Santa ja es fa notar a les carreteres catalanes. En l’anomenada operació tornada, un gran volum de vehicles es dirigeix, en gran part, cap al nucli de Barcelona.

A les carreteres tarragonines el principal impacte de l’operació tornada es centra entre Torredembarra i Altafulla, on es troben la N-340 i l’AP-7. Precisament, des de tres quarts de set del vespre d'aquest diumenge, la carretera nacional registra prop de 17 quilòmetres de retencions entre les dues localitats anteriors en sentit Barcelona.

En aquest mateix punt, també es registren 2 quilòmetres de retencions a l'accés a l'AP-7 a Altafulla. La mateixa via ha registrat retencions, de menys d'un quilòmetre, a l'alçada de Cambrils en sentit nord.

Des dels volts de les vuit del vespre també registra circulació amb retencions la C-14 al seu pas per Alcover. Les cues dels cotxes acumula un total de 4 quilòmetres de retenció en sentit Lleida. A més, a la C-31 a l'alçada de Calafell s'ha hagut d'habilitar pas alternatiu en ambdós sentits de la via per un accident.

tracking