Diari Més

Veïns i comerciants de Mont-roig podran fer propostes per a la reforma de la plaça Miramar

L'Ajuntament ha iniciat un procés participatiu, en marxa des d'aquesta setmana i fins el 10 de maig, per decidir el futur de la plaça

Imatge de la plaça Miramar de Mont-roig del Camp.

Veïns i comerciants de Montroig podran fer propostes per a la reforma de la plaça MiramarGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha engegat un procés de participació ciutadana per recollir aportacions, idees i opinions sobre el futur de la plaça Miramar. Aquest procés participatiu, que ha començat aquesta setmana i s’allargarà fins el 10 de maig, preguntarà als veïns i als propietaris de comerços del municipi com volen que s’inverteixin els 350.000 euros que es destinaran a la remodelació de la plaça.

Entre d’altres qüestions, la ciutadania podrà decidir sobre el paper que tindran els vehicles quan la plaça estigui renovada, si s’ha de mantenir l’arbrat o el tipus d’activitats que s’hi realitzaran. Amb totes les aportacions que es recullin els Serveis Tècnics de l’Ajuntament elaboraran un projecte bàsic que es presentarà a la ciutadania abans d’encarregar el projecte definitiu i licitar les obres.

Els veïns i comerciants del municipi podran dir la seva dipositant butlletes amb un qüestionari omplert a les urnes instal·lades als establiments de la plaça i voltants des d’aquesta setmana fins al maig. També s’ha habilitat la participació via Internet, a través del web municipal i de la nova aplicació mòbil de l’Ajuntament, Mont-roig Miami Participa, que es pot descarregar gratuïtament a través de l'APP Store i de Google Play.

Festa participativa el dia 6 de maig

A més d’entrevistes personalitzades als propietaris dels establiments de la plaça, també es recolliran opinions de la ciutadania a través d’una jornada participativa festiva que tindrà lloc el 6 de maig de 2017, de les 10 del matí a les dues del migdia a la mateixa plaça Miramar. Durant aquesta trobada hi haurà tallers per a infants i per a adults que tindran per objectiu recollir propostes pels usos ciutadans de la plaça.

La remodelació d’aquest espai és una de les inversions recollides en el Pressupost Municipal per aquest 2017 i també forma part del llistat d’accions aprovades dins el Pla d’Acció Municipal per a aquest mandat.

tracking