Diari Més

Societat

La Fundació Repsol premia projectes socials en què col·laboren voluntaris de l'empresa

Atorga 6.000 euros a cada un dels projectes seleccionats entre els set que els voluntaris van treballar i proposar

Projecte Energía en Acción (Fundació En Xarxa).

La Fundació Repsol finança projectes socials en què col·laboren voluntaris de l'empresaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fundación Repsol ha desenvolupat a Tarragona el projecte Transforma tu energía, una innovadora activitat de voluntariat en la que són els mateixos voluntaris, vinculats a l'empresa, els que dissenyen un projecte solidari que tingui un impacte social positiu a l'entorn.

En aquesta primera edició han participat 30 voluntaris de Repsol, empleats de la companyia, que durant gairebé tres mesos han treballat amb entitats socials de la província en l’elaboració d’un projecte de voluntariat que doni resposta a les necessitats detectades.

D'aquest treball conjunt en van sortir set projectes, enquadrats en diferents àmbits, des de recolzament a persones grans, iniciatives per a col·lectius en risc d’exclusió social, protecció d’animals, o accions de conservació medi ambiental.

Finalment, els voluntaris van defensar els seus projectes davant d’un jurat, que ha determinat que les tres millors iniciatives són:

  • 'Energía en Acción' (Fundació En Xarxa) un projecte dirigit a conscienciar als joves en risc d’exclusió social sobre conductes de risc, a través de la creació dels seus propis curtmetratges.
  • 'Epsilón - Social Lean' (Creu Roja i URV Solidària) una acció per ajudar als refugiats de la província de Tarragona a desenvolupar el seu futur professional.
  • '4G - Gent Gran, Gran Gent' (ONG Amics de la gent gran) recolzament a les persones grans que viuen soles.

Repsol ha lliurat a cadascun dels projectes la quantitat de 6.000 euros, que es destinarana la implementació de les propostes.

Fundación Repsol ha col·laborat en aquesta iniciativa amb la Fundación Hazloposible, que ha ajudat als voluntaris en el disseny i adaptació dels seus projectes.

Projecte Epsilón - Social Lean (Creu Roja i URV Solidària).

La Fundació Repsol finança projectes socials en què col·laboren voluntaris de l'empresaDiari Més

Projecte 4G - Gent Gran, Gran Gent (ONG Amics de la gent gran)

La Fundació Repsol premia projectes socials en què col·laboren voluntaris de l'empresaDiari Més

tracking