Diari Més

La Canonja celebra dissabte la Festa de la Municipalitat

Coincideix amb l’inici de les votacions dels pressupostos participatius

Imatge d'una edició anterior de la Festa de la Municipalitat.

La Canonja celebra dissabte la Festa de la MunicipalitatAjuntament de la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any més la Canonja celebrarà el 15 d’abril la Festa de la Municipalitat, en la qual se celebra l’aprovació per unanimitat del projecte de llei de creació del municipi de la Canonja per part del Parlament de Catalunya. La jornada és per al poble «un bon motiu de festa», tal com asseguren des del consistori canongí. Enguany però, la coincidència amb la festivitat de la Setmana Santa concentrarà les diferents activitats en el mateix dissabte dia 15 d’abril, on els actes protocol·laris seran els protagonistes.

Així, a la Rambla 15 d’abril es farà un acte de record dels esdeveniments que ara fa 7 anys tingueren lloc al Parlament de Catalunya, «pensant també en totes aquelles persones que van mantenir la flama de la nostra identitat com a poble malgrat no tenir la plena municipalitat». A banda, també hi haurà jocs per la mainada, un aperitiu popular i una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Cossetània, i la celebració del tercer trofeu 15 d’Abril, organitzat pel Club Ciclista la Canonja.

Votacions dels pressupostos

Un dels actes principals d’aquesta jornada serà l’obertura de les votacions del procés de Pressupostos Participatius, que l’Ajuntament ha posat en marxa. En total s’han recollit més de 180 propostes, un cop feta la valoració tècnica i econòmica per part dels tècnics, n’han quedat 30 que seran les que es podran votar a partir del dia 15 d’abril d’11 a 14 hores i després del dimarts 18 al divendres 21 d’abril a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i al Castell de Masricart. Podrà votar tota la població de 16 anys o més empadronada al municipi. Cada persona podrà votar fins a un màxim de 5 propostes.

tracking