Diari Més

Successo

A presó quatre persones per robar diners, joies i rellotges de valor a un domicili de Montblanc

Els Mossos d'Esquadra van detenir els lladres quan fugien en cotxe amb els objectes sostrets

Imatge dels objectes que els agents van intervenir als lladres.

A presó quatre persones per robar diners, joies i rellotges de valor a un domicili de MontblancMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els propietaris d’una casa del carrer Morella de Montblanc van ser víctimes d’un robatori amb força a l’interior del seu domicili el passat 6 d’abril. Els presumptes autors del robatori són tres dones i un home, de de 46, 45, 42 i 34 anys respectivament, nacionalitat colombiana i veïns de Barcelona, els quals van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra amb la Col·laboració de la Policia Local de Montblanc quan fugien en el seu turisme.

Els fets es remunten poc després de les 17h, quan els propietaris del domicili van alertar als Mossos d’Esquadra que acabaven de robar a casa seva, ja que tenien una de les dinestres trencades i van trobar l’interior de l’habitatge completament regirat. Van explicar que els lladres s’havien emportat diners en efectiu, joies i rellotges de gran valor.

Diverses patrulles dels Mossos van traslladar-se immediatament al lloc dels fets i, a l’encreuament del carrer Nàpols, van veure un cotxe amb quatre ocupants circulant a gran velocitat pel carrer Capdepera. Després d’intentar aturar-lo amb senyals acústics i llums sense èxit, la patrulla va aturar el turisme a l’alçada del carrer Muralla Santa Tecla.

Els agents van identificar els ocupants –tres dones i un home- i van escorcollar tant els identificats com el vehicle. En l’escorcoll es van intervenir una quinzena de rellotges, diverses joies de gran valor, dues navalles, quatre tornavisos, unes pinces, diners en efectiu i substàncies estupefaents. La policia va detenir als quatre individus com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de domicili i va denunciar dues dones per tinença de substàncies estupefaents.

Els detinguts van passar a disposició judicial el passat dissabte al jutjat de guàrdia en funcions de Valls i tots quatre van ingressar a presó.

tracking