Diari Més

Societat

Supermercats Aldi reobrirà a Vila-seca

Generarà 4 nous llocs de treball, apostant per la contractació de personal local

El dia de la inauguració, tots els clients que assisteixin al supermercat podran gaudir d'una degustació de productes.

Supermercats Aldi reobrirà a Vila-secaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aldi inaugura un nou supermercat el pròxim 28 d’abril al municipi de Vila-seca. La botiga comptarà amb 1.200 metres quadrats i 90 places d’aparcament, estarà ubicada al Raval de la Mar, cantonada amb Via Màxima, i obrirà les seves portes de dilluns a dissabte de les 09.15 a les 21.15 hores. Aquest nou establiment s’emmarca dins del pla d’expansió d'Aldi a Catalunya, on compta amb 56 establiments dels més de 260 que la cadena té repartits per tot Espanya. La botiga generarà 4 nous llocs de treball, apostant per la contractació de personal local.

Al nou establiment de Vila-seca, els clients disposaran de més de 1.500 productes on hi podran trobar tot allò que necessiten pel seu consum diari: producte fresc, envasat, regional i més de 200 ecològics, sempre amb un fort compromís amb la qualitat. A més, compta amb un ventall de 120 marques pròpies.

El dia de la inauguració, tots els clients que assisteixin al supermercat podran gaudir d’una degustació de productes Aldi i cuina en directe, a més de promocions i obsequis.

tracking