Diari Més

La màgia i Torredembarra van de la mà

El municipi dóna vida al primer Festival de Màgia, del 28 al 30 d'abril

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer Festival de Màgia de Torredembarra veurà la llum el 28 d'abril i finalitzarà el 30 del mateix mes. Moltes activitats i molt diverses les que es podran contemplar en una activitat que estarà dividida en diversos punts del municipi.

Els plats forts són la Gala Internacional, que tindrà lloc el 29 d'abril de 19.30 a 21.30 hores i la Gala Familiar, el 30 d'abril de 18 a 19.30 hores. Ambdues es desenvoluparan al Casal Municipal, i les entrades es poden comprar, de forma anticipada, a l'oficina de Turisme a partir del 13 d'abril.

Els preus van des dels 4 euros per als nens de 4 a 12 anys als 7 euros per als majors de 12 anys, ja que els menors de 4 anys no paguen. La gala familiar costarà 5 euros als adults i el Festival compta amb diversos macs de prestigi, com Jammes Garibo, Alexis Pardo, Màgic Titu, Sébastien Dethise, el mag G.Alexander, el Mag Fèlix o Màgic Jordi, que ha estat l'encarregat de demostrar les seves habilitats durant la presentació del Festival.

Especialment il·lusionat es mostrava l'alcalde torrenc, Eduard Rovira, qui es felicitava perquè «la nostra idea és anar ocupant tots els caps de setmana de fora de temporada, i fer-ho amb apostes culturals com aquesta». En la mateixa línia, Jordi Solé, regidor de Cultura, apuntava que «per a nosaltres és molt important incorporar aquest festival, ja que el municipi guanyarà en riquesa cultural».

El pressupost que l'Ajuntament hi ha dedicat és de 13.000 euros.

Jordi Solé, Eduard Rovira i Màgic Jordi.

La màgia i Torredembarra van de la màVicente M. Izquierdo

tracking